Hvordan bliver man smuk om 11 år? Vi lærer

Drengene er fremtidige mænd. Mange mødre understreger dette med henvisning til hendes søn. Hvordan man bliver en smuk fyr i fremtiden for at kunne lide piger, vil mange teenagere vide. Efter ti år begynder pubertet og aktiv vækst.

Udvikle kraftigt sebaceous og svedkirtler. Ofte er den sædvanlige hygiejnebehandling ikke tilstrækkelig. Drengene har brug for særlige hudplejeprodukter. Ligesom teenagepigerne. Huden kan være olieagtig, normal eller tør. Derfor bør pleje af hende være anderledes.

Hvordan bliver man smuk om 11 år?

Først skal du være opmærksom på ansigtet. Efter alt falder altid det første blik på ham. Hvis huden glitter, ser usund ud, så er det en fed type. Dette vil ikke gøre en teenage attraktiv. Ål og udslæt kan forekomme. Det anbefales at vaske dit ansigt oftere, for at rense huden med specielle produkter, der indeholder en lille mængde alkohol, tørringsstoffer og antibakterielle midler. For at blødgøre vand til vask kan du bruge bagepulver. Derudover er det nødvendigt at følge en kost, spise mindre fed og krydret.

Hvordan bliver man smuk om 11 år? Vi lærer

Det sker, at huden stærkt er afskallet, det betyder en - hun tørrer. Det er nemt - cremen til tør hud hjælper. Og vær ikke genert, at tage sig af dig selv er rimeligt og rigtigt. Vask fortrinsvis uden sæbe og kun med varmt vand.
Hvis huden er normal, så behøver du bare at opretholde sin tilstand, vask to gange om dagen med en speciel gel. Hvad de mere opmærksom på, er udseendet og håret.

Hvordan bliver man smuk om 10-11 år? Find svaret på spørgsmålet er ikke svært. Reglerne er enkle: god hårpleje, originale haircut og stilfulde, komfortable tøj og sko, der matcher alderen - alt dette er nøglen til succes. Selvfølgelig, for skole og sport, gå med venner og almindelige dage, skal du klæde dig anderledes. Med skolen er alt klart - hver har sin egen kleskode, det skal respekteres, hvis du respekterer lærerne, skolens regler.

I denne alder er der ofte uenigheder mellem forældre og barnet, når man vælger tøj. Det er vigtigt at finde en løsning, der vil tilfredsstille begge sider. Drengene bevæger sig meget, de er aktive og sidder ikke stille. Vælg et praktisk, behageligt og naturligt tøj. Ting i en teenagers garderobe bør ikke begrænses eller begrænses af bevægelse.

Mode stil

Hvordan bliver man smuk om 11 år? Vi skal tænke på, hvad en teenager er glad i, hvilken stil tøj passer til ham mere. En dreng, der spiller fodbold, spiller sport, vil nærme sig en friere skræddersyning af tøj og sneakers. Hvis han er rolig, kan lide at læse, lære meget nyt og kognitivt, han vil lide klassikerne. Det skal også bemærkes, at sidste gang et usædvanligt design er værdsat en kombination af lyse farver og usædvanlige snit. Det vigtigste er at kende følelsensormen og konsultere en specialist. Hvordan bliver man smuk om 11 år? Find din egen, ikke som enhver anden stil i tøj.

Og nu skal vi være opmærksomme på håret. Beskidt, hængende med isbjælker, uhåret hår på hovedet pynter ikke nogen. Obligatorisk bad og vask dit hoved er naturligvis nødvendigt. Drenge - bare ess i evnen til at blive snavset. De er trods alt konstant på farten. De er interesserede i alt: en ny bil, motorcykler, sports spil.

Hvis en teenager forstår, hvor vigtig kropshygiejne er, vil det være meget lettere for ham og i fremtiden at overholde alle disse grundlæggende regler. Det skal bemærkes, at vi selvfølgelig skal overvåge neglens tilstand på hænder og fødder.

Stilfuld frisure

Hvordan bliver man smuk om 11 år og ligesom andre? Det rigtige valg af en stilfuld frisure hjælper også. På denne alder har ethvert billede af en dreng allerede dannet. Du skal vælge en frisure, der virker. Normalt er det stadig kort hår. Nogle laver et lille kaos på hovedet, der er kedeligt og originalt. Nogen vælger en pæn og stilfuld frisure.

Her kan piger ofte lide drenge med et hooligan look. Strenge, der har lidt rodet udseende, giver et unikt og originalt billede. Det vigtigste, som hårklippet nærmede sig, var originalt og passer i canons og trends i moderne mode.

Vi håber, at vores råd vil hjælpe drengene med at forstå, hvordan man bliver smuk. 10 år er præcis alderen, når du kan begynde at tænke på det.

Related news

Hvordan bliver man smuk om 11 år Vi lærer Hvordan bliver man smuk om 11 år Vi lærer Hvordan bliver man smuk om 11 år Vi lærer Hvordan bliver man smuk om 11 år Vi lærer Hvordan bliver man smuk om 11 år Vi lærer Hvordan bliver man smuk om 11 år Vi lærer Hvordan bliver man smuk om 11 år Vi lærer Hvordan bliver man smuk om 11 år Vi lærer Hvordan bliver man smuk om 11 år Vi lærer Hvordan bliver man smuk om 11 år Vi lærer